Gyerekek, gyermekek – Stop Covid Kényszer Vakcinázás ISKOLA, TANULÓ, OLTÁS – Ha a gyerekeket elveszítjük, akkor a társadalom megszűnik.

videó: https://rumble.com/vm4dic-gyerekek-oltsrl.html

A gyerekek iskolai oltási programjával kapcsolatosan kérem szíves tájékoztatását az alábbiakról. “Mivel nagyon sok mindent lehet olvasni és jó lenne tisztázni az alábbiakat, hiszen magam nem vagyok virológus, hogy szakmai felelősséget tudjak vállalni egy ilyen döntésért.
– A gyermekek oltóanyagnak kérem ismertesse az összes ismert ellenjavallatát és hogy milyen rövid, közép és hosszútávú mellékhatásai, milyen kockázatai és előnyei várhatóak a gyerekekre nézve?
– Kérem igazolja, hogy nem áll fenn iatrogén reakció (gyógyszer okozta vesekárosodás) és/vagy szívizom gyulladás és/vagy meddőség kockázata a gyerekeknél az oltás után.
– Kérem tájékoztasson, hogy pontosan milyen összetevőket tartalmaz az oltás amit a gyermekembe szeretnének beadni? Kérem adja meg az összetevőinek teljes listáját.
– Kérem tájékoztasson, hogy milyen más kezelések állnak rendelkezésre a Sars-Cov-2 elleni küzdelemben, megjelölve azok előnyeit és hátrányait is.
– Kérem szolgáltasson adatot arról, hogy az elmúlt másfél évben hány gyerek került súlyos állapotban, lélegeztetőgépre kórházba és hány gyerek hunyt el a Sars-Cov-2 fertőzés miatt.
Továbbá van még három egyszerű, igen/nem kérdésem a végére.
– Ha be lesz oltva a gyerek, akkor abbahagyhatja-e a higiéniai maszk viselését az iskolában?
– Ha be lesz oltva a gyerek, akkor mentesül-e a másoktól való távolságtartástól?
– Ha be lesz oltva a gyerek, akkor hordozhatja-e még a vírust és megfertőzhet-e még másokat később is?
Nem utolsó sorban, kérem nevezze meg azt a személyt, aki aláírásával, szakmai felelősséget vállal az oltással kapcsolatban!
Várom megtisztelő válaszát, aminek ismeretében már felelősséggel meg tudom hozni döntésemet .”

eredeti: https://www.facebook.com/groups/413997626704971/posts/431557578282309