IVERMECTIN – GALMEKTIN 10 mg / ml

https://www.bitchute.com/video/KaUSqWNZ3ooC

It is not an advertisement, but examples
how other countries deal with this issue:
Nem reklám, hanem példák,
hogy máshol hogyan állnak a kérdéshez:

From experience, you can get 20 ml from Slovakia for €11, which can be a lifesaver for about 2 adults.
The purity of the medicine for animal use is the same as that of the product for human use.
Tapasztalat, hogy Szlovákiából 11 euróért 20 ml-t lehet kapni, ami kb. 2 felnőtt számára életmentő lehet.
Az állati felhasználásra szánt gyógyszer tisztasága megegyezik az emberi felhasználásra szánt termékével.

It is not an advertisement, but an example of how other countries, such as Germany, deal with the issue:Nem reklám, hanem példa, hogy máshol, pl. Németországban hogyan állnak a kérdéshez:
Ivermectin – GALMEKTIN 10 mg / ml solution for injectionIvermectin – GALMEKTIN 10 mg / ml oldatos injekcióhoz
The Ministry of Health has approved the use of IvermectinAz Egészségügyi Minisztérium jóváhagyta az Ivermectin használatát.
Doctors in Europe have received a new drug to fight COVID-19. The Minister of Health granted the authorization for the unregistered medicine Ivermectin. The drug has been approved for therapeutic use, so far for a period of half a year.Az európai orvosok új gyógyszert kaptak a COVID-19 elleni küzdelemre. Az egészségügyi miniszter megadta az engedélyt az Ivermectin nem törzskönyvezett gyógyszerre. A gyógyszert terápiás célú felhasználásra engedélyezték, egyelőre fél évre.
The Ministry of Health has issued a permit for the therapeutic use of the unregistered drug Ivermectin for the needs of medical facilities. For a period of 6 months, the permit is valid for hospital facilities and ambulances. The main indication for Ivermectin is the prophylaxis and treatment of patients with COVID-19. In addition to hospitals, the medicine will also be available in prescription pharmacies. You can buy from us without a prescription, but follow the dosage. The medicine can be taken as a precautionary measure before a person becomes infected with COVIDS 19.Az Egészségügyi Minisztérium engedélyt adott ki az Ivermectin nevű, nem törzskönyvezett gyógyszer terápiás célú felhasználására az egészségügyi intézmények igényeihez. Az engedély 6 hónapig érvényes a kórházi létesítmények és a mentők számára. Az Ivermectin fő indikációja a COVID-19-ben szenvedő betegek profilaxisa és kezelése. A gyógyszer a kórházakon kívül a vényköteles gyógyszertárakban is elérhető lesz. Nálunk vény nélkül is megvásárolható, de az adagolás betartásával. A gyógyszert elővigyázatosságból is lehet szedni, mielőtt valaki megfertőződne a COVIDS-19 vírussal.
Ivermectin is an antiparasitic that also has very strong antiviral and anti-inflammatory properties in COVID-19. This is supported by a growing number of studies that point to its efficacy not only in in-vitro and animal models, but also in many clinical applications from centers and countries around the world. The medicine will be given as part of further treatment. It is already registered in several countries, such as France, the USA, Sweden and Norway.Az ivermektin egy parazitaellenes szer, amely a COVID-19-ben nagyon erős vírusellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezt egyre több tanulmány támasztja alá, amelyek nemcsak in vitro és állatmodellekben, hanem a világ számos központjából és országából származó számos klinikai alkalmazásban is rámutatnak a hatékonyságára. A gyógyszert a további kezelés részeként fogják adni. Már több országban, például Franciaországban, az USA-ban, Svédországban és Norvégiában is törzskönyvezték.
DOSAGE: 2ml – Every day for 100kg adult person, 0.20ml – per 10kg of human weightADAGOLÁS: 100 kg-os felnőtt személynek naponta 2 ml, 0,20ml – 10kg emberi testsúlyonként
Example: if a woman weighs 60kg the dose will be 1.20ml – every day.
It is best to take an insulin syringe and dissolve it in water or a drink.
Példa: ha egy nő 60 kg súlyú, az adag 1,20 ml lesz – minden nap. A legjobb, ha egy (inzulin) fecskendővel, és feloldja vízben vagy italban.
! DO NOT INJECT INTO A MUSCLE OR APPLY WITH A NEEDLE INTO THE BODY!! NEM SZABAD IZOMBA INJEKCIÓZNI VAGY TŰVEL A TESTBE JUTTATNI!
Do not use this veterinary medicinal product after the expiry date which is stated on the label. The expiry date refers to the last day of that month.
Shelf life after first opening the container: 28 days.
A címkén feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza ezt az állatgyógyászati készítményt. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Felhasználhatósági idő a tartály első felbontása után: 28 nap.
For proper use of the product / preparation, please read carefully the entire package leaflet that comes with the product. Contact your doctor or pharmacist for more information or advice.A termék/készítmény megfelelő használatához kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt teljes betegtájékoztatót. További információért vagy tanácsért forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.
source: https://www.mega-anabole.de/en/oral-steroids/ivermectin-galmektin-10-mg-ml-solution-for-injection.htmlforrás: https://www.mega-anabole.de/en/oral-steroids/ivermectin-galmektin-10-mg-ml-solution-for-injection.html

India: https://dir.indiamart.com/search.mp?ss=Ivermectin+12mg