Mangó Gabriella dr. kezelése

https://tinyurl.com/3zty72ue – FB bejegyzés 2021. 03. 25.

„A covid kezelésénél a legfontosabb kezelés: az IDŐ!!! Véleményem szerint, ahogy felmerül a covid lehetősége, AZONNAL kezelni kell. Nem megvárva a PCR pozitivitást, mert addigra már eltelik 3-4 nap… és lehet, hogy késő. Ez az egész olyan mint egy lejtőn legurított hordó. Megindul, s megy, megy, megy… s nem tudjuk milyen stádiumba jut 3-4 nap múlva.
Inkább kétszer kezeljünk fölöslegesen, mint egyszer ne.

Kérlek benneteket, kedves orvoskollégák! Nézzétek meg a statisztikámat, s tegyetek a NE ÁRTS szellemében lelkiismeretetek, tudásotok szerint! Én mindig is a biztonságra törekedtem.
141 PCR poz. igazolt covidból nálam kórházba került 9 fő, meghalt 7 fő.

Ezt a 7 főt vagy kb 3-4 napos panaszok után kezdtük kezelni, vagy 80 fölöttiek voltak.
A legfiatalabb meghalt betegem 69 éves. Ő egy hétig már lázas volt, utána szólt a rendelőbe.
A kórházba egy 49 éves nő került 4 napra, ő is kb 1 hetes panaszok után jelentkezett.
És egy 70 fölötti beteg, akit a betegségei miatt vettek fel a 12. napon 95 fölöttti oxygénszaturációval.

Természetesen ez nem a valós covidok száma, hiszen ha vki karanténban volt a párjával vagy az idős szülők covidosak voltak, akkor nem kértünk pcr tesztet, kezeltünk.
90 alá 1 embernek ment az oxyszatuja, utólag vallotta be, hogy 82 is volt. Ha tehát őket kb. beszámolom… ha 200 ra kerekítek, inkább kevesebbre becsülök, mint többre.
Ha igaz, amit a kínai járvány idején megjelent, hogy 100 betegből 25 kórházba kerül… akkor a kb.200 betegből 50 betegemnek kórházba kellett volna kerülnie. Ezzel szemben 9 fő!!!

A két körzetembe 2486 fő van bejelentve. Normál felnőtt praxis.
95 alá kerülő oxygénszintekre Pulmicort Turbuhaler 100asat https://tinyurl.com/pmzu83yv állítottam be, 3×2-puffban.
90 alá nagyon rövid időre kerültek, s ez a kezelés 7-12 napja közé esett.
S a 14.nap után szépen javult az ox szint. Eddig 12 mellkas röntgen kontrollt és laborkontrollt láttam. Egyiken sincs szövődmény!!

Amivel kezelek:
Azitromycin https://tinyurl.com/hzv6uvv2 első nap 2×500 mg, második naptól kb.5.napig 1×500 mg /vírus ellenes hatás + az egyk baci nagyon érzékeny rá, mely segíti a koronavírus sejtbe jutását. + belflórajavitó. — a covid az immunrendszert nyomja le, a bacilusok élik világukat, átveszik a hatalmat, szinte azonnali felülfertőződés!!

Időseknek, 70 felett inkább doxycyclin 2×100 mg https://tinyurl.com/ytbcsrkd, ne legyen ritmuszavar.
Aszpirin protect 100 https://tinyurl.com/3y3py5r6 + quamatel  1 hóig https://tinyurl.com/4v85m5cy  — érfalgyulladást, vérrögösödést csinál a covid.
D vitamin https://tinyurl.com/yrz3s284 2 hétig 12 ezer NE, utána 2 hétig 6000 NE.

Ha a szatu 95 alá megy: inhalatív szteroid, pl. Pulmicort Turbuhaler https://tinyurl.com/pmzu83yv, ez ára miatt, ez 2700 ft. Ebből 49 darabot írtam fel október óta. Tehát ennyi tüdőgyulladás lehetett. Ez kb.egyezik a kínai adatok alapján ennyi betegből kórházba kerülők számával.

Drága Kollégáim! Kérlek benneteket fontoljátok meg a leírtakat. Nincs idő, hely, várni. Az eü emberi kapacitása véges! Tudom a miénk is. De minden élet számít!! S az első napon nem tudjuk ki fog nagyon rossz helyzetbe kerülni addigra mire 3-4-5-6 nap múlva PCR pozitivitása kiderül!

Az emberi élettel szembeni alázat és tisztelet vezet, semmi más.
Vigyázzatok magatokra! Vigyázzatok egymásra! „