A Pfizer megerősítette, hogy a COVID-vakcinált emberek átadhatják a tüske fehérjéket és károsíthatják a nem “beoltottakat”

előadja: Néhapösze-májkroszoft Noémi 11p13mp | letölthető mp3: https://tinyurl.com/df3mn63e

2021. május 4. | forrás: https://tinyurl.com/4mywux7r , https://tinyurl.com/22uf9x8k

Egy új tanulmány ( https://tinyurl.com/35aw2j7u , https://tinyurl.com/m67dz868 ) megerősítette, hogy a COVID ellen beoltott emberek túlzott mennyiségű tüske fehérjét termelnek, amelyek képesek átjutni a vér-agy gáton, és helyrehozhatatlan károsodást okoznak az agyban – és a Pfizer saját dokumentumai ( https://tinyurl.com/xf784jpf ) arra figyelmeztetnek, hogy a beoltott emberek valóban kiürítik ezeket a túlzott mennyiségű tüske fehérjéket, ami a be nem oltottakat is veszélyezteti ( https://tinyurl.com/de57s78 ) :

Legutóbbi tájékoztatójukban az America’s Frontline Doctors (AFLDS) ( https://www.americasfrontlinedoctors.org ) (magyarul: Amerika első vonalbeli orvosai) arra figyelmeztettek, hogy a kísérleti COVID-19 génterápiás vakcinákból származó tüske fehérjék képesek

1.) áthatolni a “vér-agy gáton”, neurológiai károsodást okozva,
2.) a beoltottak által “kiürülni” a környezetbe, betegséget okozva a be nem oltott gyermekek és felnőttek körében, és
3.) szabálytalan hüvelyi vérzést okozva a nőknél.

A múlt héten kiadott, “Az oltás utáni szövődmények és okaik azonosítása: a Covid-19 betegadatok elemzése” ( https://tinyurl.com/22uf9x8k )  című dokumentum célja, hogy “további információkat nyújtson az érintett polgárok, egészségügyi szakértők és politikai döntéshozók számára az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (az FDA) által jelenleg EUA engedély (sürgősségi felhasználási engedély) alapján beadott három kísérleti COVID-19 vakcinából eredő mellékhatásokról és egyéb oltás utáni problémákról”.

A nonprofit szervezet kiemelte az ezekkel a “vakcinákkal” kapcsolatos több ezer nemkívánatos eseményt, amelyeket a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) Vakcina Mellékhatások Jelentési Rendszere (VAERS) rögzít. “Mégis ezek a szövődmények töredéknyi figyelmet kaptak, mint a J&J véralvadási vitája” – panaszolták megdöbbenéssel, és feltették a kérdést: “Miért?”.

Az AFLDS az adatok közelebbi vizsgálatakor nyilatkozta, hogy “néhány olyan fő aggályos kategóriát mutat be, amelyekkel az FDA vagy a CDC (azaz az amerikai betegségek ellenőrzési és megelőzési központja) még nem foglalkozott nyilvánosan”, és azt állítja, hogy e szabályozók elmulasztása, “hogy ezeket és más ‘ismert ismeretleneket’ figyelembe vegyenek, az alapvető orvosi kutatások elmulasztása”.

Általános aggodalomra okot adó kategóriáikat az alábbiak szerint bontják fel:

Először is, jelentős félelmek merülnek fel ezen új vakcinák széles körű elterjedésével kapcsolatban, amelyek új technológiát alkalmaznak, és az FDA teljes jóváhagyása nélkül csak kísérleti szakaszban vannak. Ahelyett, hogy egy legyengített antigénválaszt alkalmaznának – mint a hagyományos vakcinák esetében – ezek a kísérleti szerek egy úgynevezett “tüske protein”-t juttatnak a szervezetbe.

“Évekbe telik, mire biztosak lehetünk abban, hogy valami új dolog biztonságos” – erősíti meg az AFLDS dokumentum. “Senki sem tudja véglegesen, hogy milyen hosszú távú egészségügyi következményei vannak a szervezetre és az agyra, különösen a fiatalok körében, ennek a tüske fehérjének. Ráadásul, ha a fehérjével kapcsolatban dokumentált problémák ( https://tinyurl.com/m67dz868 ) merülnek fel, soha nem lesz mód a káros hatások visszafordítására azoknál, akiket már beoltottak”.

Másodszor, a hagyományos vakcinákkal ellentétben ezek a tüske fehérjék, valamint a “lipid nanorészecskék” képesek áthatolni a “vér-agy gáton” ( https://tinyurl.com/m67dz868 ) , ami különleges védelmet nyújt a szervezet ezen érzékeny területeinek.

“Egyszerűen még nem volt elég idő ahhoz, hogy tudjuk, milyen agyi problémák és milyen gyakran alakul ki ebből agyi probléma” – figyelmeztet a dokumentum.

Az ilyen behatolásból eredő kockázatok közé tartozik “a krónikus gyulladás és a trombózis (vérrögképződés) az idegrendszerben, ami hozzájárul a remegéshez, a krónikus letargiához, a stroke-hoz, a Bell-bénuláshoz és az ALS-típusú tünetekhez”. A lipid nanorészecskék potenciálisan összeolvadhatnak az agysejtekkel, ami késleltetett neuro-degeneratív betegséget eredményezhet. Az mRNS-indukált tüskefehérje pedig 10-20-szor erősebben tud kötődni az agyszövethez, mint az eredeti vírus (természetes) részét képező tüskefehérjék”.

Harmadszor, mivel ezek a kísérleti vakcinák sok trillió tüske-fehérjét termelnek a befogadóban, ezek a beoltott egyének “ezekből a (tüske-fehérje) részecskékből néhányat átadhatnak a közeli kontaktoknak”, betegséget okozva náluk.

Dr. Simone Gold, az AFLDS alapítója a LifeSiteNews-nak küldött e-mail levelezésében egy április 29-i tweetre irányította ( https://tinyurl.com/3ndvnz39 ) a cikkírót, amelyben a Pfizer szer kísérleteinek egy dokumentumát tette közzé, amelyben a gyógyszeripari óriás “elismeri ezt a mechanizmust” lehetséges átadásnak, írta.

A dokumentum szerint egy ember a “környezeti expozíció miatt (orvoslásban a szervezet kitevése valamely káros külső hatásnak) ki lehet téve [a] tanulmányi beavatkozásnak”, többek között “belégzés vagy bőrrel való érintkezés” révén, a vizsgálatban részt vevő személlyel, vagy egy másik személlyel, aki ugyanilyen módon volt kitéve.

Ez pedig az AFLDS szerint veszélyes lehet. Ahogy a problémafelvető folytatja, “a tüskefehérjék ugyanúgy patogének (“betegséget okozó”), mint a teljes vírus”. Ráadásul ezek a “tüske fehérjék szorosabban kötődnek, mint a teljesen ép vírus”, és ezért világszerte “szívburokgyulladás, övsömör, tüdőgyulladás, vérrögök a végtagokban és az agyban, Bell-bénulás, hüvelyi vérzés és vetélés eseteit jelentették olyan személyeknél, akik oltott személyek közelében voltak”. Úgy tűnik továbbá, hogy az ilyen kioltás “egyes személyeknél az autoimmun betegségek széles skáláját okozza (amikor a szervezet saját szöveteit támadja meg)”.”

Ezen túlmenően más, súlyosabb veszélyek is fennállhatnak még az oltatlanokra nézve is, mivel ezek a “tüske fehérjék a hagyományos vakcinákkal ellentétben átjuthatnak a vér-agy gáton”.

Negyedszer, az ilyen átadás veszélyeztetetté teszi a gyerekeket, ha olyan szülők és tanárok közelében vannak, akik megkapták ezeket a kísérleti vakcinákat. Bár a COVID-19 fiatalokat fenyegető veszélyét joggal nevezik “jelentéktelennek”, beleértve a 20 év alattiak 99,997%-os túlélési arányát, az AFLDS aggódik, hogy néhány gyermek tüneteket kaphat a beoltottak ilyen közelsége miatt. Ilyenkor fennáll a veszélye annak, hogy a “közegészségügyi bürokraták” az ilyen eseteket arra használják fel, hogy “azt találgassák, hogy a gyermek betegsége a SARS-CoV-2 “változatához” köthető”, holott az a beoltott felnőttekkel való érintkezés következménye.

“A másik aggodalmunk az, hogy a gyermekeknél hosszú távú krónikus autoimmun betegség alakulhat ki, beleértve a neurológiai problémákat is, ami annak köszönhető, hogy a gyermekek előtt évtizedek állnak, és a fent említett tüske fehérjékből trilliónyi van”.

Ötödször: “Az AFLDS-nek több ezer olyan jelentésről van tudomása, amelyek a COVID-19 vakcinázást követően hüvelyi vérzéssel, menopauza utáni hüvelyi vérzéssel és vetéléssel kapcsolatosak, valamint anekdotikus jelentések hasonló mellékhatásokról a beoltottakkal szoros kapcsolatban állók körében.” Az AFLDS-nek ez a véleménye. Bár ezen a ponton a független orvosok szervezete “nem tud határozottan nyilatkozni a közeli kontaktusokról” azon kívül, hogy megemlíti, hogy “világszerte hallottak erről beszámolókat”, az oltás utáni hüvelyi vérzéssel kapcsolatos számos bejelentett eset egyértelmű “kapcsolatot teremt a vakcina és a szabálytalan vérzés között”.

“Ezen egyértelmű bizonyítékok ellenére a menstruációs ciklus változásai nem szerepeltek az FDA által a harmadik fázisban érintett klinikai résztvevők körében a gyakori mellékhatások között. A nők reproduktív egészségét komolyan kell venni, ahelyett, hogy a közegészségügyi hivatalnokok napirendi pontoktól vezérelve elhessegetnék” – olvasható a tájékoztatóban.

Végül, elismerve a “gyógyszeripari cégek fékezhetetlen gazdasági ösztönzését” a szükségtelen és veszélyes gyermekkori COVID vakcinák, emlékeztetők és hasonlók forgalomba hozatalára, az AFLDS ragaszkodik ahhoz, hogy “a közegészségügyi szakembereknek meg kell állniuk és értékelniük kell a vakcinák lehetséges mellékhatásaira és a kapcsolódó oltás utáni kérdésekre vonatkozó adatokat, mielőtt még túl késő lenne”.

A Pfizer saját belső jelentése (a 67-69. oldalon) ( https://tinyurl.com/2bcdwxwk ) arra figyelmezteti az egészségügyi dolgozókat, hogy ne kerüljenek kapcsolatba olyan emberekkel, akiket beoltottak – ami meglehetősen ironikus, tekintve, hogy a legtöbb egészségügyi dolgozónak kötelezően be kell oltania magát.

Bárki, aki besétál egy kórházba vagy orvosi rendelőbe, ki lesz téve a tüske fehérjéknek, amelyeket gyakorlatilag a dolgozók teljes személyzete bocsát ki – de a koncentráció alacsony lesz ahhoz képest, ami a beoltottak véráramában van.

Természetesen a ténylegesen belélegezhető tüske fehérjék mennyisége elenyésző ahhoz a mennyiséghez képest, amelyet ezek a vakcinák a beoltott emberek teste által – non-stop, a nap 24 órájában – előállításra programoznak.

Egy nemrégiben készült tanulmány ( https://tinyurl.com/2j3rk59d ) megerősíti, hogy az mRNS vakcinák által termelt tüske fehérjék valóban súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak, mivel folyamatosan felhalmozódnak az oltottakban.

Ahogy ezekből a tüske fehérjékből szó szerint trilliók halmozódnak fel, és elárasztják a szervezetet, a belső szervek elkezdenek leállni, és az agy nem fog működni – ezért jósolja egy brit kormányzati jelentés, hogy a kétszeresen beoltott emberek hatalmas százaléka fog meghalni a hamis világjárvány következő hullámában. ( https://tinyurl.com/4xbmc4k4 )

Ezt a közelgő tömeges halálesetet természetesen az új, egzotikus hangzású vírus “variánsra” – vagy jobban mondva “ijesztgetőkre” – és az “önző oltatlanokra” fogják kenni.

Mondanom sem kell, hogy mindenkinek, aki nem oltott, jól tenné, ha elkerülné a hosszabb érintkezést az oltottakkal, különösen zárt helyeken.

Az egész világot még soha nem tévesztették meg ilyen tömegesen.


Részlet a tanulmányból:

„S-fehérjét expresszáló pszeudovírust (Pseu-Spike) adtunk be szíriai hörcsögöknek intratracheálisan. […] A pACE2, ACE2, MDM2 expressziójának és az AMPK aktivitásnak az endotélben bekövetkezett változásait in vitro kísérletek is megismételték a Pseu-Spike-kal fertőzött tüdőartériás EC-kkel végzett in vitro kísérletekkel, amelyeket N-acetil-L-ciszteinnel, egy reaktív oxigénfajok gátlóval történő kezeléssel sikerült megmenteni ([B] ábra, ii).”

N-acetil-L-cisztein másik nevén NAC aminosav

Sok szerencsét mindenkinek.