Tails

a Tails, az Edward Snowden által is biztonságosnak hirdetett asztali operációs rendszer.

A Tails egy hordozható operációs rendszer, amely védelmet nyújt a felügyelet és cenzúra ellen.


Kerülje el a felügyeletet, a cenzúrát, a reklámokat és a vírusokat.
A Tails a Tor-hálózatot használja az online adatvédelem és a cenzúra elkerülése érdekében. Élvezze az internetet úgy, ahogy annak lennie kell.
Az Ön biztonságos számítógépe bárhol
Kapcsolja ki a számítógépet, és indítsa el a Tails USB-pendrive-ról ahelyett, hogy Windows, macOS vagy Linux alatt indulna. A Tails nem hagy nyomot a számítógépen, amikor leállítja.
Digitális biztonsági eszköztár
A Tails számos alkalmazást tartalmaz az érzékeny dokumentumokkal való biztonságos munkavégzéshez és kommunikációhoz. A Tailsben minden használatra kész és biztonságos alapértelmezésekkel rendelkezik.
Ingyenes szoftver
A Tails ingyenesen letölthető, és független biztonsági kutatók ellenőrizhetik munkánkat. A Tails a Debian GNU/Linuxon alapul.

Tails letöltése: https://tails.boum.org/install/index.en.html


Az aktivisták a Tails-t arra használják, hogy elrejtsék személyazonosságukat, elkerüljék a cenzúrát és biztonságosan kommunikáljanak.Újságírók
és forrásaik a Tails-t arra használják, hogy bizalmas információkat tegyenek közzé és biztonságos helyekről férjenek hozzá az internethez.
A családon belüli erőszak túlélői a Tails segítségével menekülnek az otthoni megfigyelés elől.Ön bármikor, amikor extra magánéletre van szüksége ebben a digitális világban.