dr. Reiner Fullmich státusz 2021.06.08.

FELTÁRUL: Hogyan tervezték a globalisták a Covid-19 járványt 10 éven át – Bannon háborús szobája

2021. június 8. | forrás: https://tinyurl.com/52mybj5z
kapcsolódó korábbi cikk: https://kvzoo.org/?p=658

Összefoglaló:

– Ki dr. Reiner Fullmich? Aki pert nyert pl. a korrupt Deutsche Bank és Volkswagen ellen. Amerikában, Kaliforniában élt, visszaköltözött feleségével Németországba.

– Ez egy PCR teszt pandémia. Nem vírus járvány.

– Mérföldkövek:

  • Wuhan – kínai kormány észlelte, hogy valami nincs rendben.
  • A nagytőkések pl. amazon, Deutsche Bank, Black Rock, stb. legalább 10 éve tervezték ezt az átverést.
  • Event 201 –  magyarázata most érkezőknek:  https://tinyurl.com/3ydvht5t

„ 2010: A Rockefeller Alapítvány létrehozott egy dokumentumot „Lock Step[1] művelet” néven. Megvizsgálták és alaposan megfontolták a kormány által kikényszerített lezárások forgatókönyveit. Hogy milyen hatással lesz a megnövelt állami irányítás a lakosságra, és hogyan kezeljék a lakosság ellenállását.

2019: „Event 201” néven megalkotják a „járvány-játékot”, vagyis megrendeznek egy pandémiagyakorlatot, amelyben szimulálják egy világjárvány kitörését. A résztvevők megint csak ugyanazok: a Rockefeller Alapítvány, a Világgazdasági Fórum és a Bill & Melinda Gates Alapítvány.

Mindez a szervezett előkészület része. A színpadon próba folyik: végigpróbálják a lehetséges válaszokat és szituációkat. A Föld teljes lakosságának beoltására való törekvés már a ’90-es években elindult, amikor az ENSZ „Agenda 21” néven elkészítette programját a 21. századra. Az „Agenda 2030” pedig egy specifikus, konkrét és fókuszált célja ennek a 100 éves tervnek.

Ez a mostani népirtás más, mint a múltbéliek. Nem véres lemészárlása az embertömegeknek, hanem az emberiség ellen elkövetett globális, csendes árulás. Egy félelmen alapuló elmekontrollal meggyőzik az embereket, hogy meghajoljanak saját pusztulásuk előtt. Mert félnek a megélhetésük elvesztésétől, és félnek emberi jogaik elvesztésétől. ”

  • (dr. – hamis diploma) Drosten PCR teszt üzlete (? 2019.) decemberben https://tinyurl.com/389ycfb7,
  • Kary Mullis PCR teszt Nobel díjas feltalálója: nem alkalmas korona betegség kimutatására. https://tinyurl.com/4j75rxy6
  • Mike Yeadon (Pfizer volt alelnöke): ha több mint 35x-ös a nagyítási ciklus, akkor a pontatlanság 97%, mivel a WHO 45 ciklust írt elő, ezért megállapítható, hogy mind hamis-pozitív teszt lett https://tinyurl.com/yxcksab9.
  • jan – februárban Drostenék elmondták, ez csak egy közepes influenza, de dolgoztak tovább a tesztjeiken,
  • jan 22 – 23 WHO első vészhelyzeti bejelentése – valószínűleg a gyógyszerlobbi hatására. És mi ennek a jelentősége? Az, hogy vészhelyzetben használhatóvá válnak a kísérleti szerek, amit úgy neveztek el, hogy vakicicák.

– kérdés: mi a kitalálók motivációja?  pénz vagy hatalom?
  válasz: nem a pénz a cél, hanem az irányítás, a hatalom.

– kérdés: 110 meghallgatás, interjúk és a hozzájuk kapcsolt bizonyítékok, ami alapján ezeket állítod.   Melyik az a bíróság, ahova ezt be tudod nyújtani? Ha ez a szándékod.
válasz: kb. 100 másik ügyvéddel fogtunk össze, nemzetközi szinten – mindannyian benyújtjuk a saját országainkban, a helyi bíróságokon. De hogy megválaszoljam a kérdésedet: egyetlen ország igazságszolgáltatása sem lesz alkalmas, hogy megbirkózzon ezekkel az ügyekkel. Mert nagyon sok közülük korrupt. Már a megfelelő helyen be vannak építve a megfelelő korrupt emberek. Az egyetlen járható út, hogy egy nemzetközi bíróságot állítunk fel, mintha egy Nürnberg 2.0 lenne. Tudom, nagyon sok ember beszél, pletykál erről – de még nem igazán állunk készen. Tehát igazán nagy szükség lesz egy Nemzetközi Korona Bíróságra, ami meg tud birkózni azzal, ami tényleg itt folyik. Ezek az emberiség ellen elkövetett bűnök.

– kérdés: Tehát ha jól értem, szükséged lesz szövetségesekre – Nürnberg mintájára. És a vád: emberiség ellen elkövetett bűn lesz. Erről beszélünk igaz?
válasz: Igen. Pontosan.
ha megnézed, mik történtek ehhez kapcsolódóan, pl. az öngyilkosságok száma, kis és középvállalkozások haldokolnak, az emberek nem kapták, kapják meg a szükséges operációjukat, orvosi ellátásukat – a hivatalos indoklás szerint fenn kell tartani a kórházi ágyakat a korona betegek számára.

– Hogyan tudnak hozzájutni az anyagjaidhoz az emberek, hol tudnak követni téged? Talán a legegyszerűbb írni egy e-mailt ( info@fuellmich.com ) vagy követni a Telegram csatornámat https://t.me/ReinerFuellmich – vagy ha a tényleges részletek érdekelnek valakit, akkor angolul és németül megtekinthetők a honlapunkon https://corona-ausschuss.de/en

jegyzetek:

https://www.oval.media/en/podcasts/sca27_1/

info@fuellmich.com