Nem, nem te vagy a hős / No, you are not the hero

Nem, nem te vagy a hősNo, you are not the hero
“Elnézést az írás hangneméért, de olyan posztok és kommentek jöttek ma szembe lépten-nyomon, hogy az agyam eldobom… Szóval nem elég, hogy ostoba vagy, engedtél a zsarolásnak és beoltattad magad egy kísérleti sz*rral, nem elég, hogy egy rossz szavad nem volt eddig a “másodrendű”, oltatlan állampolgárok diszkriminációja ellen, most még elvárod, hogy a normális életből eddig teljesen kirekesztettek hálásak legyenek NEKED, mert neked köszönhető, hogy végre feloldják a korlátozásokat?  “Excuse the tone of my writing, but I’ve been confronted with so many posts and comments today that my brain blown away… So it’s not enough that you’re stupid, that you gave in to blackmail and inoculated yourself with an experimental sh*t, it’s not enough that you haven’t had a bad word to say against discrimination against “second class” unvaccinated citizens, now you expect those who have been completely excluded from normal life to be grateful to YOU because it’s thanks to YOU that restrictions are finally being lifted?
Elárulom, hogy ennek pont az ellenkezője igaz. Már réges-régen véget ért volna ez a műsor, ha nem lenne tele az ország és a világ gondolkodni képtelen, megalkuvó seggnyalókkal, akik egy kis jutalomért a saját anyjukat is eladnák, ha cili néni azt kérné a tévében.  I can tell you that the opposite is true. This show would have ended a long time ago if the country and the world were not full of unthinking, compromising ass-kissers who would sell their own mothers for a small reward if Aunt cili (the Hungarian fauci) asked them to on TV.
Ha mindenki harcolt volna, ha senki nem oltatta volna be magát és a gyerekét. Ha senki nem élt volna a védettségi igazolvánnyal járó “kiváltságokkal”, ha senki nem hagyta volna, hogy zsarolják. Hanem vállalta volna a következményeket, mert azt tette volna, ami a helyes, és nem azt, ami a kényelmes, akkor már hónapokkal korábban eljött volna ez a nap, mert ez felért volna egy országos sztrájkkal, a gazdaság teljes megbénításával.  If everyone had fought, if no one had vaccinated themselves and their children. If no one had taken advantage of the “privileges” of the immunity card, if no one had allowed themselves to be blackmailed. If they had taken the consequences, because they would have done what was right and not what was convenient, this day would have come months earlier, because it would have been the equivalent of a national strike, of total economic paralysis.
Semmi köze az oltásodnak meg a “védettségednek” ahhoz, hogy most már mehet mindenki mindenhová. Tavaly nyáron ugyanez volt a menetrend, pedig akkor még nem volt oltás, és ugyanez most is azokban az országokban, ahol nem olttatta be magát ennyi szerencsétlen. Kizárólag azért engedtek, mert az oltatlanok nélkül nem pörög eléggé a gazdaság. Úgyhogy el kell, hogy szomorítsalak, nem vagy te hős.  Your vaccination and “immunity” has nothing to do with the fact that everyone can now go everywhere. It was the same schedule last summer, even though there was no vaccination then, and it’s the same now in countries where so many unfortunate people haven’t been vaccinated. The only reason they allowed it is because without the unvaccinated, the economy doesn’t get going enough. So I have to sadden you, you are no hero.
A hatalom csicskája vagy, az emberiség szégyene, a totális diktatúra alapköve és az emberiség ellen elkövetett legnagyobb aljasságok kötőanyaga.😉🧼🧠 NEM ÉN ÍRTAM! DE SZÍVEMBŐL SZÓLT!
(FB Boros Gábor)  
You are a lackey of power, a disgrace to humanity, the cornerstone of total dictatorship and the binder of the greatest vices committed against humanity.    I DID NOT WRITE IT! BUT IT WAS FROM MY HEART!
(FB Gábor Boros)