Joe Dispenza

Videók magyarul
Videók angolul

Mindannyiunknak megvannak a saját személyes korlátaink – legyenek azok akár azzal a képességünkkel kapcsolatosak, hogy bőséget teremtsünk az életünkben, akár azzal a képességünkkel, hogy valamilyen változást érjünk el az egészségünkben vagy a testünkben, akár azzal, hogy képtelenek vagyunk abbahagyni ugyanazon eredmények újratermelését, vagy csak azzal, hogy képesek vagyunk hinni önmagunkban. Amikor túllépünk a korlátainkon, korlátlanabbá válunk.

Az emberi átalakulások sokéves megfigyelése után ma már tudjuk, hogy ha az embereknek lehetőséget adunk arra, hogy a tudományon és az észérveken alapuló létfontosságú információkat tanuljanak arról, hogy mi lehetséges

– és aztán számos lehetőséget kapnak arra, hogy a korlátaikon túlfeszítve megtapasztalják ennek a filozófiának az igazságát -, akkor valamilyen anyagtalan energia keletkezik bennük.

A Unlimited with Dr. Joe Dispenza a világ minden táján élő emberek kollektív tudatosságához szól, akik hisznek abban, hogy megvalósíthatják személyes álmaikat. Ha megfigyelünk egy olyan emberekből álló közösséget, akik a lehetőség nevében jönnek össze, akik képesek túllépni azon, amit normálisnak vagy természetesnek ismernek, és átlépni az ismeretlenbe – akik át akarják alakítani a gondolkodásukat és érzéseiket, mert megértik, hogy önmaguk megváltoztatásával az életüket is megváltoztatják -, akkor valami varázslatos dolog történik. Egy új tudatosság jön létre.

“A mi közösségünk cselekvőkből áll, olyan emberekből, akik állják a kihívást, hogy a szokatlant, a természetfelettit és a misztikusat tegyék.”

Mi egy élő organizmus vagyunk. Reményeim szerint az emberi faj fejlettebb formájává válunk, akik, amikor megszabadulnak saját korlátaik láncaitól, gyógyítják egymást; tájékoztatják egymást; támogatják egymást; bíznak egymásban; együttműködnek egymással; tisztelik egymást; ragyognak egymásért, hogy mások is ragyoghassanak. Az új tudatosság, amely a történelemnek ebben a különleges időszakában kialakulóban van, nem egy egyénen alapul, hanem az emberek egy kollektív csoportján, akik egy elmeként és egy szívként egyesülnek, és a lehetőségek határait feszegetik.

Dr. Joe Bachelor of Science diplomával rendelkezik, és a kiropraktika doktora. Posztgraduális képzése az idegtudományok és a neuroplaszticitás, a kvantitatív elektroenkefalogram (QEEG) mérések, az epigenetika, az elme-test gyógyászat, valamint az agy és a szív koherenciája területeit foglalja magában. Kutatóként, előadóként, szerzőként és vállalati tanácsadóként érdeklődése a misztikus dolgok demisztifikálására irányul, hogy az emberek számára elérhetővé váljon minden eszköz ahhoz, hogy mérhető változásokat érjenek el az életükben.

Dr. Joe azon dolgozik, hogy élő példája legyen mindannak, amit tanít. Emellett nagyra értékeli a jó ételeket és borokat, a természetben való együttlétet és a rendkívül kreatív emberek társaságát.”
https://drjoedispenza.com/pages/about-us